Om bandet

De rutinerede musikere i Golden Slumbers har spillet i diverse konstellationer og sammenhænge i mange år, og har nu fundet sammen i deres fælles passion for den klassiske rock.

Golden Slumbers dyrker et ‘unplugged’ lydbillede uden at det går ud over intensiteten, nerven og nærværet. Måske snarere tværtimod…

Michelle Hansen – sang

Michelle Hansen - vokal

Michelle er Golden Slumbers nye forsanger. Hun kommer fra en opvækst med masser af blandet musik i højtalerne. Dette har givet hende en interesse indenfor forskellige musikgenrer, men mest af alt elsker hun pop, rock og blues. Hun elsker også at stå på scenen og fremføre covernumre på hendes helt egen måde, hvilket hun har gjort siden teenageårene.

Anders Mejlbjerg – akk. guitar og kor

Anders er bandets fynske islæt. Han voksede op i et hjem med klaver, rent bogstaveligt, men det var guitaren der vandt hans hjerte. Anders spiller gerne guitar med fuld strøm på , men i Golden Slumbers er det den akustiske udgave, man kan nyde godt af – foruden hans korstemme.

Jesper Bøgeskov – elguitar

Jesper Bøgeskov - elguitar

Jesper har spillet guitar i mange år. Han startede i sin tid med klassisk guitarspil på musikskole i det vestjyske, men bevægede sig siden mere over i den elektriske musik, hvor der siden er blevet spillet alt lige fra blues/rock, soul til big-band. I dag fordeles fritiden bl.a. mellem trioen og et andet lokalt rockband.

Trioen samlet

Golden Slumbers
Golden Slumbers